(function(){ console.log(document.referrer); })();

Mer om Anders & Nettan

Vi öppnade Wahlunds bil 2017 och har nu sålt hundratals bilar. Det är otroligt roligt när vi ser våra gamla och nya kunder ge oss förtroendet med sina bilköp.

Se vårt utbud
Öppettider i butiken
Måndag - Torsdag 10 - 18
Fredag 10-17
Lördag Tidsbokning
Söndag Stängt
Idrottsvägen 9 - 811 32 Sandviken
Kontakta oss

Vår filosofi och affärsidé

Hos oss på Wahlunds Bil så ska du känna trygg och nöjd med dina bilköp. Vi vill skapa långa relationer med våra kunder och se kunderna återkomma. Wahlunds bil säljer främst nyare begagnade bilar som vi lämnar minst 1års garantier på igenom vårt samarbete igenom Fragus Group Sverige. Detta gör att det blir trygga bilköp och våra kunder ofta är återkommande när det är dags för nästa bilköp. Vi säger inte nej till lite äldre pärlor eller andra unika bilar heller naturligtvis.

Det är ofta en stor efterfråga på nyare begagnade bilar och ruljangsen är hög. Men håll ögonen öppna så hittar ni den bil som passar er. Om du funderarar på att sälja din nyare bil så hör gärna av dig, antingen köper vi den direkt eller så kan du använda vår förmedlingstjänst. Köper vi er bil så sitter pengarna på ert konto direkt. Restskulder löser vi om det finns några. Förmedlar vi er bil så äger ni den under tiden den står i vår bilhall men vi tar hand om allt, rekond av bil, eventuella restskulder, försäljning och garantier. Kom in eller hör av dig så berättar vi mer!

Kom in på en fika, kaffet är alltid varmt

Ett kök
Wahlunds Bil - Anders Wahlund AB – Bilhandlare